fbpx
Szálloda

a Tihanyi-félsziget lábánál

8237 Tihany, Lepke sor 9-11.
+36 87 538 220

Foglaljon a legjobb áron!

A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma*** hat épületében összesen 32 két- illetve háromágyas szoba, 2 teraszos családi lakosztály és 5 kellemes hangulatú apartman várja a pihenésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeinket. A szobák egy részéből csodálatos kilátás nyílik a kikötőben ringatózó vitorlásokra és a Balaton északi partjára. 

Kétszemélyes szoba

Kétszemélyes szobáink között van franciaágyas és különágyas is (az ágyak hézagmentesen összetolhatók). A szobák fürdőkádas vagy zuhanyzós fürdőszobával várják a hozzánk látogatókat. Kisgyermekkel érkezőknek babaágyat is tudunk biztosítani. Mindegyik szobában légkondicionáló, mini hűtő, széf és LED-TV fokozza vendégeink kényelmét. Kétszemélyes szoba mind a főépületben, mind a mellette lévő Vitorlás házban található.

Internet

LED-TV

Légkondicionáló

~

Széf

Mini hűtő

Gyerekágy

háromszemélyes szoba

Háromszemélyes szobáinkban három ágyból kettő hézagmentesen összetolható. A szobák fürdőkádas vagy zuhanyzós fürdőszobával várják a hozzánk látogatókat. Kisgyermekkel érkezőknek babaágyat is tudunk biztosítani. Mindegyik szobában légkondicionáló, mini hűtő, széf és LED-TV fokozza vendégeink kényelmét. Háromszemélyes szoba mind a főépületben, mind a mellette lévő Vitorlás házban található.

Internet

LED-TV

Légkondicionáló

~

Széf

Mini hűtő

Gyerekágy

Családi lakosztály

A különálló Villa épület első és második emeletén található két lakosztályt főképp családok, baráti társaságok részére ajánljuk. Az egyik hálószobában franciaágy, míg a másikban két különálló ágy található, így két felnőtt és 2-3 gyermek (vagy összesen négy felnőtt) kényelmes elhelyezése biztosított. A 30 négyzetméteres lakosztályokhoz egy fürdőszoba és tágas terasz is tartozik, amelyről csodálatos panoráma nyílik kikötőnkre, az északi partra és a Balatonból felkelő napra.

Internet

LED-TV

Légkondicionáló

~

Széf

Mini hűtő

2 szoba

apartman

Elsősorban olyan 4-6 fős családok és baráti társaságok részére ajánljuk apartmanjainkat, akiknek a csendes és nyugodt környezet mellett fontos a privát szféra – ezt garantálja a szálloda területén és közelében, de attól kicsit különálló elhelyezkedésük. Teraszos apartmanjaink különböző felszereltségűek, azoknak helyi kötődésű neveket adtunk, ezzel is igyekszünk inspirációval szolgálni a minél emlékezetesebb pihenéshez – bővebb információt itt talál!

Internet

LED-TV

Légkondicionáló

Terasz

Felszerelt konyha

Gyerekszoba

Miért éri meg közvetlenül a honlapunkon foglalni?

  • Mert így biztosan a legjobb árat látja
  • Nincsenek rejtett foglalási költségek
  • Azonnal visszaigazolást kap a foglalásról

A feltüntetett árak 2022. június 11-étől szeptember 4-éig tartalmazzák a reggelit.

A szobákat érkezés napján 15:00 órától tudják elfoglalni, távozás napján pedig 10:00 óráig állnak rendelkezésükre.

Az adott dátumon elérhető szobatípusok megjelenítéséhez adja meg érkezésének és távozásának idejét!
Az egyes szobákra kattintva további információk jelennek meg.