Szálloda

a Tihanyi-félsziget lábánál

8237 Tihany, Lepke sor 9-11.
+36 87 538 220

A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma*** három épületében összesen 34 két- illetve háromágyas szoba, 3 két légterű családi szoba várja a pihenésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeinket. A szobák egy részéből csodálatos kilátás nyílik a kikötőben ringatózó vitorlásokra és a Balaton északi partjára. Egyszemélyes ágyaink szélessége 90 cm, dupla ágyaink szélessége 160 cm. Az ágyak hosszúsága 200 cm.

Kétszemélyes szoba

Kétszemélyes szobáink között van franciaágyas és különágyas is (az ágyak hézagmentesen összetolhatók). A szobák fürdőkádas vagy zuhanyzós fürdőszobával várják a hozzánk látogatókat. Kisgyermekkel érkezőknek babaágyat is tudunk biztosítani. Mindegyik szobában légkondicionáló, mini hűtő, széf és LED-TV fokozza vendégeink kényelmét. Kétszemélyes szoba mind a főépületben, mind a mellette lévő Vitorlás házban található.

Internet

LED-TV

Légkondicionáló

~

Széf

Mini hűtő

Gyerekágy

háromszemélyes szoba

Háromszemélyes szobáinkban három ágyból kettő hézagmentesen összetolható. A szobák fürdőkádas vagy zuhanyzós fürdőszobával várják a hozzánk látogatókat. Kisgyermekkel érkezőknek babaágyat is tudunk biztosítani. Mindegyik szobában légkondicionáló, mini hűtő, széf és LED-TV fokozza vendégeink kényelmét. Háromszemélyes szoba mind a főépületben, mind a mellette lévő Vitorlás házban található.

Internet

LED-TV

Légkondicionáló

~

Széf

Mini hűtő

Gyerekágy

Két légterű családi szoba

A különálló Villa épület mindhárom szintjén található két légterű szobák főképp családok, baráti társaságok részére ajánljuk. Az egyik hálószobában franciaágy, míg a másikban két különálló ágy található, így két felnőtt és 2-3 gyermek (vagy összesen négy felnőtt) kényelmes elhelyezése biztosított. A 30 négyzetméteres lakosztályokhoz egy fürdőszoba és tágas terasz is tartozik, amelyről csodálatos panoráma nyílik kikötőnkre, az északi partra és a Balatonból felkelő napra.

Internet

LED-TV

Légkondicionáló

~

Széf

Mini hűtő

2 szoba

Miért éri meg közvetlenül a honlapunkon foglalni?

  • Mert így biztosan a legjobb árat látja
  • Nincsenek rejtett foglalási költségek
  • Azonnal visszaigazolást kap a foglalásról

Szobáink egyéni vendégek számára 2022. június 1-től foglalhatóak.
A feltüntetett árak 2022. június 1-től szeptember 4-éig tartalmazzák a reggelit.

A szobákat érkezés napján 15:00 órától tudják elfoglalni, távozás napján pedig 10:00 óráig állnak rendelkezésükre.

Az adott dátumon elérhető szobatípusok megjelenítéséhez adja meg érkezésének és távozásának idejét!
Az egyes szobákra kattintva további információk jelennek meg.